Visions MC is 

Ger Segers uit Venlo (Nederland).

Ger Segers 

Na mijn studie elektronica/elektrotechniek heb ik medische apparatuur ontwikkeld bij Philips Medical Systems. Met het Academisch Ziekenhuis Radboud in Nijmegen als applicatiepartner zijn toen apparaten getest. Deze combinatie is ideaal gebleken voor het verbeteren van de functionaliteit van de apparatuur. Tijdens deze periode is mij duidelijk geworden dat mijn hart ligt bij de combinatie van techniek en commercie.
Via specifieke software opleidingen heb ik me verdiept in software ontwikkelingen en software management voor medische apparatuur zoals bijv. de lineaire versneller en de Total Body scanner (CT-scanner). Het installeren van de software en het trainen van het medische personeel over nieuwe features in ziekenhuizen wereldwijd behoorden tot mijn verantwoordelijkheden.

Internationale ervaring

Via Product management en Sales functies bij Belden Wire & Cable in Venlo heb ik een uitstap gemaakt naar een enerverende uitdaging in Oostenrijk (Klagenfurt), waar ik samen met andere Management Team leden een nieuwe sales en marketing organisatie heb opgebouwd. (Phasor -> ADC Phasor -> ADC Telecommunications -> C-Cor)

 In 2002 gestart

In 2002 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Visions MC. Vanuit mijn visie om kennis en ervaring te delen en de status quo ter discussie te stellen heb ik al diverse bedrijven kunnen helpen hun business succesvol uit te bouwen.

Nieuw project

Recent ben ik met een nieuw project gestart. Het Amerikaanse bedrijf Jonard Tools adviseer en ondersteun ik bij het opbouwen en uitbouwen van de Europese markt. Jonard ontwikkelt en produceert producten voor installateurs die actief zijn in de kabel TV- en Telecommunicatie omgeving. Dit zijn producten die in de netwerk-infrastructuur worden toegepast.

Verbinden? Een afspraak? Ik hoor graag van je!

Wat leuk om met je te verbinden en te sparren over genietwerken, jouw missie, je verkoop-team, je resultaten, je bedrijfsprocessen. Ik ben graag gemakkelijk bereikbaar voor je.
Contactformulier