Missie Visions MC

Door het delen van kennis en ervaring komen we veel sneller en efficiënter tot een oplossing.

Missie Visions MC

De vanzelfsprekendheid om doelgericht actie te nemen en me steeds te verbeteren vindt zijn fundament in mijn jeugdjaren.

Het is voor mij vanzelfsprekend dat doelen alleen te bereiken zijn door verantwoordelijkheid te nemen en zelf sturing en richting te geven.

Zolang je je afhankelijk opstelt van anderen , bepalen zij ook waar je prioriteit ligt.

Inzet en doorzettingsvermogen zijn automatismen die ik mij op de boerderij waar ik ben opgegroeid eigen heb gemaakt. Hier waren altijd handjes nodig. Ook heb op jonge leeftijd mijn toekomst zelf ingericht door het vroege verlies van mijn vader.

Ervaring

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de marketing en sales. Als professional ben ik als sales en marketing directeur bij een Oostenrijks bedrijf werkzaam geweest. Een nieuwe sales en marketing organisatie opzetten, het ontwikkelen van distributiekanalen, ondersteunen van het wereldwijde verkoopteams behoorden tot mijn taak. Ik voel me als een vis in het water bij het vertalen van de marktbehoeften naar product-ontwikkelplannen en het in de markt zetten in een B2B omgeving.

Mijn bedrijf, Visions MC is ontstaan vanuit mijn sterke behoefte om mijn expertise als krachtbron in te zetten voor jou als ondernemer. Een open relatie is voor mij essentieel om onze samenwerking tot een succes te maken.

Mijn missie

Door het delen van kennis en ervaring komen we veel sneller en efficiënter tot een oplossing. Ik stel jou en je bedrijf graag in staat het verschil te maken. Door het verhogen van jouw betekenis als ondernemer, met behoud van jouw levenskwaliteit.
Eerder gold: een bedrijf moet altijd groeien Nu geldt people and planet before profit. Mission before money.

Jij gaat met je salesteam verbindend zakendoen door persoonsgericht te onderhandelen. Op zoek gaan naar verbinding helpt je in onderhandelingen om tot de deal te komen.

Samen aan de slag of nader kennis maken?

Bel me op 077 851 9997 of vul het contactformulier in.

Verbinden? Een afspraak? Ik hoor graag van je!

Wat leuk om met je te verbinden en te sparren over genietwerken, jouw missie, je verkoop-team, je resultaten, je bedrijfsprocessen. Ik ben graag gemakkelijk bereikbaar voor je.
Contactformulier