EEN BETERE TOEKOMST

Al meer dan 25 jaar sponsor ik een kind via Plan Nederland

EEN BETERE TOEKOMST

Al meer dan 25 jaar sponsor ik een kind via Plan Nederland. Als je een kind sponsort, investeert Plan in programma’s voor de gemeenschap waar het sponsorkind woont. Zo draag je niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één kind, maar ook aan een betere faciliteiten voor de totale gemeenschap. Plan zet zich in door jarenlange informatie en educatie te geven wat leidt tot veiligeheid, gezonde voeding, veilig drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs.

Nieuw is het Plan Ecuador

Plan Nederland biedt veelbelovende jongeren uit Ecuador vanaf 18 jaar de kans om een HBO opleiding of universitaire studie te volgen. Deze talentvolle studenten, uit een kansarme omgeving, leren zo op eigen benen te staan en zetten de volgende stap om hun community verder te helpen.

Ik draag mijn steentje bij

Daarvoor is geld nodig . Per jongere is €6000 nodig om een universitaire studie van 4 jaar af te kunnen ronden. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik heb besloten om 2% van mijn omzet te storten in dit nieuwe plan.

Ons bezoek

In September heb ik met een groep enkele Plan Nederland projecten bezocht. Dit was een zeer indrukwekkende reis, waarbijwe een inkijk kregen in de omstandigheden waarin deze gemeenschap leeft. Vooral welke successen er te vieren zijn, waar ze erg trots op zijn en graag hun ervaringen willen delen. Projecten met speciale aandacht voor voedsel (verbouwen van groente), onderwijs, het terugdringen van geweld, seksueel misbruik en tiener zwangerschappen.
In het kader van het scholarship sponsorprogramma hebben we de universiteit van Santa Elena bezocht, waar we de studenten Johnny, Hamilton, Darleen, Erik en Shirley hebben ontmoet.

Project Agriculture

Project reducing Sexual abuse en Child Abuse

Verbinden? Een afspraak? Ik hoor graag van je!

Wat leuk om met je te verbinden en te sparren over genietwerken, jouw missie, je verkoop-team, je resultaten, je bedrijfsprocessen. Ik ben graag gemakkelijk bereikbaar voor je.
Contactformulier
film-playchart-bars